Tecnocampus salva 19 negocis en tres anys gràcies al programa Reempresa

La Diputació invertirà un milió d'euros en el projecte, amb l'objectiu de reforçar el teixit empresarial del territori

  • Redacció - ACN
  • Dilluns, 25 Gener 2016 12:35

Ciutat 2014/2015 tecnocampus mataro

El programa Reempresa ha permès que el Tecnocampus hagi evitat el tancament de 19 negocis. Mataró se situa entre els municipis que més casos d'èxit han registrat, només per darrere de Sabadell (30) i Badalona (27) i per davant d'altres ciutats com Granollers, Mollet del Vallès o Manresa. La Diputació aposta per la continuïtat del projecte i invertirà un milió d'euros per consolidar el teixit empresarial del territori.

El programa Reempresa impulsat per la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona ha aconseguit 521 casos d'èxit i salvaguardar 1.927 llocs de treball al conjunt de la província de Barcelona entre el 2012 i el 2015, així com una inversió induïda de 28 MEUR. Davant d'aquest èxit, el vicepresident segon de la Diputació, Marc Castells, i el president de Cecot, Antoni Abad, van formalitzar divendres l'aposta per continuar tirant endavant el projecte Reempresa, un projecte que se centra en el traspàs d'empreses a altres persones per evitar el seu tancament.

L'objectiu de la nova etapa continua sent estendre el programa a la demarcació de Barcelona com un model d'emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. Abad ha assegurat que donar continuïtat a aquesta tasca conjunta "reforçarà i consolidarà el teixit empresarial en els territoris i beneficiarà col·lectivament a tots". Per la seva banda, Castells ha dit que la renovació de l'acord suposa "fer una aposta per a la millora contínua d'un projecte que està tenint molt bons resultats".