Més de 15.000 visitants al Saló Boda dedicat als nuvis

El recinte serà més gran en la propera edició

El Saló Boda compleix amb les previsions de la organització i congrega a més de 15.000 visitants. Bàsicament parelles de joves, i de tota la comarca, és el públic que es va apropar durant els tres dies de la fira dels nuvis al recinte muntat al Parc Central.

En aquest recinte firal s’hi van poder trobar tots aquells serveis a disposició dels nuvis que preparen el seu casament, i sobretot, les celebracions d’aquest. Des del vestuari, al convit, passant per perruqueria, maquillatge, reportatges fotogràfics i videogràfics, vehicles, joies i obsequis. Es van congregar fins a 65 expositors, repartits en diversos sectors d’activitats (hosteleria, confecció, serveis,...).

Les desfilades de vestits de núvia, nuvi i de roba íntima, van ser els moments que van congregar més gent en el recinte del Saló Boda. Sobretot d’aquest joves que la idea del casori els ronda pel cap.

Vista l’acollida del certàmen aquest any, els organitzadors es plantegen d’ampliar les dimensions del recinte per la propera edició d’aquesta fira dedicada al món del casament.