Es promociona el Maresme com a destí turístic en una fira Holandesa

Sol, platja i proximitat a Barcelona no són els únics requisits que atrauen els visitants

Aquest és el tercer any que el Consorci de Promoció Turística Costa del Mareme estarà present en la fira internacional de turisme de Vakantie Beurs. Aquesta fira tindrà lloc a Ultrecht, una problació holandesa, entre els pròxims 13 i 18 de gener.

Al llarg d’aquests dies l’agrupació del maresme disposarà d’un estand on els visitants podran obtenir tota l’informació sobre la comarca com a destí turístic. Tradicionalment, els aspectes més valorats pels nostres visitants han estat el sol i el clima a més a més de la proximitat a Barcelona i la facilitat de desplaçar-se fins aquesta, però en l’última edició també van començar a mostrar interès pel nostre patrimoni modernista, les visites guiades i les rutes de senderisme.

Per aconseguir més atenció per part dels clients dels Països Baixos i tenint en compte que el seu perfil és el de turisme familiar que viatja en cotxe, es vol fer especial atenció en l’oferta de càmpings, així com també a les propostes específiques que ofereixen les diverses poblacions. D’aquesta manera, s’espera repetir el nombre de visites que l’estand va rebre l’any passat, més de 850 persones, tot un èxit.