El Tecnocampus organitza un programa de formació per a emprenedors tèxtils

Col·laboren en el projecte altres ajuntaments com Manresa, Igualada, Sabadell o Terrassa

  • Redacció / Foto: arxiu
  • Divendres, 12 Juliol 2013 11:34

Ciutat, formació emprenedors textils

El Tecnocampus, juntament amb altres ajuntaments catalans com Manresa, Igualada, Sabadell o Ter­rassa i la Diputació de Barcelona, impulsen una acció formativa subvencionada dirigida a donar suport a emprenedors que tinguin una idea de negoci en el sector de Disseny, Creació i Moda (DCM).

El programa formatiu pretén que els seus estudiants puguin entendre, conèixer i disposar de les eines bàsiques per poder elaborar el seu propi projecte d’emprenedoria en el sector DCM, analitzar, valorar i definir l’estratègia de negoci per tal de conèixer la viabilitat que ofereix l’activitat que pretén desenvolupar i conèixer les peculiaritats de la creació d’empreses en aquest sector.

Es faran 20 sessions de quatre hores cadascuna i totes elles combinaran l’exposició conceptual dels temes per part del ponent i les experiències d’empreses, la realització de casos pràctics i la participació de les persones assistents a través de debats de discussió i de reflexió. A més es realitzaran sessions de recolzament a l’elaboració del pla d’empresa.

Es tracta d’un programa dirigit a persones amb experiència professional, que vulguin desenvolupar un projecte empresarial en l’àmbit del disseny, la creació o en activitats relacionades amb el sector tèxtil-moda.

S’hi treballaran aspectes com el networking, l’e-communication, el màrqueting, les xarxes socials i altres eines comunicatives, la gestió financera d’actius, el comerç virtual o l’elaboració de plans d’empresa a més d’altres activitats com taules rodones amb empreses del sector.