El proper dilluns es donen a conèixer els guanyadors dels Premis Cre@tic

El proper dilluns 27 d’octubre tindrà lloc, dins el marc de les 2a Setmana de les Noves Tecnologies per a Tothom que Mataró està vivint, l’acte de lliurament dels Premis Cre@atic 2003.

Què són el Premis Cre@tic?
Els Premis Cre@tic 2003, que aquest any arriben a la seva tercera edició, tenen com a objectiu promoure la iniciativa empresarial dins de l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró mitjançant el suport econòmic a nous projectes empresarials. Amb aquesta intenció, s’adrecen a persones que, ja sigui de manera individual o col·lectiva, tinguin una idea de negoci relacionada amb les TIC i vulguin posar-la en marxa, i a empreses relacionades amb les TIC que hagin iniciat la seva activitat al llarg d’aquest últim any. També volen servir com a element dinamitzador de la incubadora d’empreses de base tecnològica de l’IMPEM.

El concurs està organitzat per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació TecnoCampus, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, l’Associació Gentic, el Grup Intercom i la Fundació Catalana per a la Recerca. En aquesta última edició s’han presentat a concurs 10 projectes, quatre menys que en la primera i dos menys que en la darrera.

Acte de lliurament
La jornada del lliurament dels premis s’iniciarà amb la benvinguda als assistents per part d’Antoni Civit, president de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica, el seguirà una ponència de José Manuel Iánez, soci director de consultoria en solucions tecnològiques i la presentació del portal Investigaempresa.com. Una vegada finalitzats aquests actes es continuarà amb la cerimònia de lliurament de premis per part de l’alcalde Manuel Mas, que donarà a conèixer quins dels deu projectes presentats (Ingeniería integral inteligente, Puntzero, Onivze, Stylusart, Kasonux systems, Tecnogis, Sics, Neocontent, Celltrad i Reexporta) son els escollits com a guanyadors.