Un centenar d’empreses guardonades en la setena edició del dia de la Cambra

El passat dimecres 15 d’octubre, la Cambra de Comerç de Barcelona va celebrar el ja tradicional Dia de la Cambra. L’acte va tenir lloc a la Casa Llotja de Mar, i en ell hi va participar el conegut periodista Antoni Bassas. Al llarg de la comemoració es va retre homenatge a diverses empreses com a reconeixement del treball realitzat des de la seva creació, i es van entregar plaques commemoratives a les empreses de la seva demarcació territorial que aquest any fan un aniversari rellevant. De la mateixa manera, la Cambra de Comerç de Barcelona va voler felicitar a totes les empreses que fan anys el mateix dia de la Cambra.

Setena edició del dia de la Cambra
Enguany, la cel·lebració ha arribat a la seva setena edició, i en aquesta s’ha homenatjat a un total de 92 empreses, a més d’haver fet una menció especial al gremi de Flequeres de Barelona que cel·lebra els seus sis segles d’existència i a Pastas Sanmantí SL que en cel·lebra tres.

Quatre empreses maresmenques reben el guardó
Pel que fa a empreses de la nostra comarca, el president de la Cambra Miquel Valls i altres representants del comitè executiu van lliurar plaques a quatre empreses; així les guardonades del Maresme van ser Fustes Pram SA, Motos Jordi Boquet i Puig Janer SL que han complert mig cecle d’existència i Establiments Sabater,SA que ja han arribat al cent anys.