Jose Mari Bakero serà a Mataró per parlar de l'experiència esportiva aplicada a les empreses

El proper dimecres, 25 de juny, se celebrarà, a les 7 de la tarda, una nova sessió tècnica sobre psicologia i esport d’alt rendiment, a l’IMPEM. La sessió versarà sobre "Com fer d’un grup de treball un equip d’alt rendiment" i hi intervindràn Jaume Martí i Jose Mari Bakero, excapità blaugrana.

Aquesta conferència pretén acostar a l’àmbit empresarial els valors i les experiències del món de l’esport d’alt rendiment. La sessió es concretarà en tres punts: destacar la importància del treball en equip i com optimitzar-lo, diferenciar els conceptes de dirigir i liderar i relacionar un bon liderat amb la consecució d’un bon equip.

Els ponents
La reunió tindrà com a ponents, Jaume Martí Mora, soci fundador i consultor de 6tma i Psicosport, president de l’Associació Catalana de Psicologia de l’Esport (ACPE) i tresorer de la Federación Española de Asociaciones de Psicología del Deporte (FEAPD); i José Mari Bakero, responsable del Programa de Foment i Divulgació de l’Activitat Física i l’Esport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i exjugador del FC Barcelona.

Les sessions tècniques són uns espais d’informació i reflexió sobre temes d’actualitat mitjançant la participació i l’intercanvi d’experiències, amb l’objectiu de donar suport a les microempreses i pimes de la ciutat i millorar la seva competitivitat.

Redacció // Freqüència Iluro