PortalMataro.com estrena la borsa de treball

El portal d'internet mataroní PortalMataro.com ha estrenat recentment un nou servei que vol ser una ajuda a aquelles persones que busquen feina, o al contrari, que cerquen treballadors per a les seves empreses. Es tracta de PortalMataró Treball, una borsa de feina que pretén ser un punt de trobada entre aquests dos sectors de la societat, per a facilitar aquesta tasca.

Funcionament de la borsa de treball
El funcionament del servei és senzill, ja que tan sols fa falta donar-se d'alta al servei per tal de poder-se presentar a les ofertes que les empreses vagin inserint al portal. En el moment de donar-se d'alta, cada persona confecciona el seu currículum –que pot anar actualitzant– i a partir de llavors podrà inscriure's a les ofertes que desitgi. El seu currículum, evidentment no estarà a l'accés de qualsevol, sinó que només podrà ser consultat per aquelles empreses per les quals l'interessat s'hagi inscrit en les seves ofertes de treball.
A partir d'aquest moment, els inscrits a les ofertes només han de consultar des del mateix portal –a partir d'un accés personal– si l'empresa ha llegit el seu curriculum, i la demanda de feina ha estat cursada, acceptada o refusada.

Accés per a empreses
Per la seva part, les empreses també s'inscriuen a la Borsa de treball, i hi van introduint les seves ofertes de feina. Llavors poden consultar els perfils i experiència professional de la gent interessada i hi poden contactar directament. El portal, en aquest servei, només fa d'intermediari.

Redacció// Freqüència Iluro