Les associacions de botiguers i el Mataró Parc fan una campanya comercial conjunta

Les associacions de botiguers de la ciutat i el centre comercial Mataró Parc faran una campanya comercial conjunta per promoure la capitalitat comercial de Mataró. Per primera vegada, el comerç urbà i la gran superfície faran la campanya de Nadal junts sota el lema: Mataró, ciutat de compres.

L’objectiu de la campanya, recomanada per l’Institut de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), és captar el 80% de la despesa dels habitants del Maresme, que segons el recent informe del POEC (Programa d’Orientació per als Equipaments Comercials) no realitzen les compres a la comarca, majoritàriament. La campanya publicitària pretén convertir Mataró en un referent comercial i evitar que els mataronins i maresmencs es desplacin a Barcelona per fer les seves compres. Els destinataris són les persones residents a la comarca i al Vallès Oriental, persones que treballen a Mataró i, indirectament, els residents a la ciutat.

Els missatges de la campanya se centren en destacar les alternatives de comerç que existeixen a la ciutat: al centre, als barris de Cerdanyola i Rocafonda, o al Mataró Parc. Els comerciants també destacaran l’oci i el lleure complementari a l’activitat comercial, així com la comoditat que suposa el fet de no haver de desplaçar-se gaire i comptar amb aparcaments.
La campanya es difondrà entre desembre i gener a Catalunya Ràdio, publicacions locals i comarcals, mupis de les estacions de Renfe del Maresme i Vallès, mupis de Mataró, als mercats urbans, al Mataró Parc, i als autobusos públics urbans i interurbans (empreses Casas i Sagalés).

Mariona Vivar