... ContrAdiccions (1/2)

Àlvar Sàez - Doctor, Historiador de l’Art i Gestor Cultural

Blocs, parlem de - contradiccionsEn el món de l’art no sovintegen les iniciatives que conjuminen l’obra de pares i fills. Aquest és el cas de l’exposició que, amb el títol ContrAdiccions, es presenta en l’espai de la Destil·leria, del 9 de juny fins al 14 de juliol.


No és un projecte fet a l’atzar sinó el treball de sis mans a partir d’una idea compartida.
La jerarquia no és piramidal, sí horitzontal, tots en el mateix graó. Les individualitats de cadascú són capaces, al mateix temps, de saber conviure, escoltant i conversant. Parlem dels Jordà sense edulcorants i colorants, en el seu estat més pur.

No ha desaparegut aquest cordó umbilical intergeneracional. Hi ha un llenguatge artístic i simbòlic que així ho corrobora. En la mostra trobem punts de confluència i, també, de divergència. Això enriqueix el relat, el fa més humà. Una lliçó de transversalitat creativa, de diàleg i, al mateix temps, de retrobament personal.

Les inquietuds, les emocions i les motivacions poden ser diverses, però sumen i enriqueixen l’obra d’art. Aquest és el cas d’en Ricard, l’Ivan i en Thierry. El batec de tres artistes en un sol cor. La simbiosi és perfecta.

Àlvar Sàez

Doctor, Historiador de l'Art i Gestor Cultural.