... Alberto Romero Gil

Àlvar Sàez i Puig. Historiador de l’Art i Gestor Cultural

  • Àlvar Sàez i Puig
  • Dijous, 30 Maig 2013 00:00

El Tot 2013, parlem de, alberto romero gil

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres presenta en la sala polivalent, del 18 de maig al 24 de juny de 2013, l’exposició No tot són flors i violes d’Alberto Romero Gil.
Alberto Romero Gil (Mataró 1978), llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és sense cap mena de dubte l’alumne avantatjat del reconegut hiperrealista madrileny Antonio López.


És més, els que hem seguit la seva obra, ens adonem que ha donat un pas més enllà. És l’artista madur, capaç de crear un estil propi ple de sensibilitat, superant les directrius del mentor.
Un gest que el públic, -que per cert va omplir la sala en l’acte inaugural-, sap reconèixer i agrair en aquest jove artista. Els seus treballs barregen creativitat, experimentació i molta proximitat.

L’obra hiperrealista, -que moltes vegades té més en compte la forma que els continguts-, dóna un gir important en el cas d’Alberto Romero Gil. El seu és un treball proper, generós amb l’espectador.El pas d’alumne a mestre no ha estat atzarós. És l’artista treballador, compromès i que estima allò que fa. No només és el fet de dominar la tècnica, la llum i el color sinó fer el pas de ser un mateix.

Recomanable exposició, de nivell altíssim per als que ens agrada el bon art. Alberto Romero Gil és un nom a tenir en compte en el panorama artístic actual.