... Josep Serra Llimona

Àlvar Sàez i Puig. Historiador de l'art i gestor cultural

  • Àlvar Sàez i Puig
  • Divendres, 08 Març 2013 01:00

 

 

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres presenta en la sala polivalent, del 15 de febrer al 10 de març, l’exposició dedicada a l’artista Josep Serra Llimona. Serra Llimona va estudiar la car­rera de Dret compaginant els seus estudis amb l’aprenentatge de l’art de la mà de Ramon Rogent, complementant-los amb una estada a París, on es forma a l’Académie de la Grande Chaumière.


 Josep Serra Llimona (l’Ametlla del Vallès, 1937) és conegut en els cercles artístics per la seva vinculació amb la conegudíssima Sala Parés de Barcelona. Hi ha exposat repetides vegades, la darrera l’any passat en el seu 75è aniversari.El 2012 la Generalitat de Catalunya li va concedir la prestigiosa Creu de Sant Jordi a tota una trajectòria en el món artístic i cultural. Recordem que la seva tasca ha estat la de pintor paisatgista, dibuixant i gravador.

La mostra fa un recorregut del seu treball des dels orígens fins les darreres obres. Una selecció d’una quinzena d’olis i una dotzena d’aquarel·les conformen la mateixa.Una bona oportunitat, doncs, per veure una manera de veure i entendre l’art d’un mestre del paisatgisme figuratiu, de la representació de la figura humana i dels bodegons.