Les meves "...i15" imatges

Visió personal de com he viscut i sentit Les Santes 2017

Les Santes 2017

Sens dubte podria posar de molt diferents i potser millors, però aquestes resumeixen les sensacions que he viscut aquest any a la Festa Major de Mataró:


La passió que es viu a La Crida, la innocència dels més petits a La Passada i al Correguspira, el repic de timbals i els sons de gralles, la calor del rom cremat i de com cremen els correfocs si no et protegeixes bé, la majestuositat del nostre estimat Robafaves i la seva família. La fe, perquè no, tots hi creiem en alguna cosa sigui en Déu, Les Santes o la Festa. Sentint des de fora i dins la força, l’equilibri, valor i seny dels millors Capgrossos de la seva història, recordant sempre els que ens deixen i els que ens han deixat. Observant també, i amb crítica, aquells que ho volen captar tot amb el mòbil i es perden els millors moments. El crit de No n'hi ha prou de milers de mataronins, perque no volem que acabi la millor festa de Catalunya.

Aquest és el meu breu resum d’aquest viatge de sensacions que es gaudeix durant una setmana però que dura tot l’any. Glòria a Les Santes!

Daniel Ferrer

Fotògraf del Tot Mataró i Maresme

Lloc Web: www.danielferrerphoto.com