Projecte 365

Fa 145 dies que vaig començar el projecte 365 dies 365 fotos. Una visió fotoperiodistica diària de Mataró en blanc i negre.

Projecte 365 dias  365 fotos

Aquest projecte, que pot fer qualsevol persona, et dona total llibertat creativa. Pots explicar petites històries o immortalitzar una escena que t’hagi agradat. També tens l'opció d’agafar un tema en especial, per exemple retrats o paisatges, fins i tot crear un diari personal.


Els factors més importants per aconseguir acabar aquest llarg projecte és la constància i la imaginació. Arribarà el dia que no sabràs quina foto fer, però les poques ganes i el cansament no pot acabar amb tu, encara que sigui bona o dolenta has de penjar una imatge, així no tindràs la sensació que has fracassat. Una solució a això és planificar-te la feina amb antelació o preparar diverses imatges de cop. Al final del projecte posseiràs un gran arxiu de fotos.

Gaudeix del camí i prova coses noves: diferents objectius, diferents angles, porta la càmera amb tu a tot arreu, pensa, crea, imagina i, sobretot, dóna-li el teu toc personal.

Aquí podeu seguir el meu projecte 365 dies 365 fotos a Instagram:

https://www.instagram.com/danielferrerphoto/

Projecte 365 dias  365 fotos

Daniel Ferrer

Fotògraf del Tot Mataró i Maresme

Lloc Web: www.danielferrerphoto.com