L’instant fotogràfic

Benvinguts a “L’instant decisiu”, un bloc de fotografia que intentarà donar conèixer el vessant més artístic i fotoperiodístic d’aquest món

Em dic Daniel Ferrer i ja fa més d’un any que vaig començar a treballar al Tot Mataró, agafant el relleu d’una gran fotògrafa, l’Anna Aluart, i on tinc el plaer de compartir feina dia a dia amb grans professionals.


Des d’aquest bloc també vull reivindicar la figura del fotògraf professional. La nostra professió es veu afectada pel desinterès polític en protegir i respectar els drets del sector, com el cas de les clàusules abusives d’alguns concursos, on l’objectiu és crear bancs d’imatges a baix cost. A més la nostra feina ha de conviure diàriament amb la saturació d’imatges a les xarxes socials, que per tenir una càmera a la butxaca ja qualsevol es creu fotògraf.

Tot i així vivim la millor època per donar-nos a conèixer com a artistes per la facilitat que hi ha d’accedir al gran públic. Què trobareu a l’Instant decisiu? Doncs molts reportatges fotogràfics, entrevistes, anècdotes, novetats i molt més.

 

Daniel Ferrer

Fotògraf del Tot Mataró i Maresme

Lloc Web: www.danielferrerphoto.com