Receptes de cuina

Diàriament hi ha alguna cadena de televisió que ofereix un programa on un cuiner qualificat explica i demostra pràcticament programes de cuina. Aprendre com es poden oferir aliments de diverses característiques, maneres de cuinar-los i saborosos diversos, és un tema que complau a molta gent

Diàriament hi ha alguna cadena de televisió que ofereix un programa on un cuiner qualificat explica i demostra pràcticament programes de cuina. Aprendre com es poden oferir aliments de diverses característiques, maneres de cuinar-los i saborosos diversos, és un tema que complau a molta gent. També per la ràdio hi ha uns espais on un expert en cuinats dóna a conèixer com aconseguir uns plats especials i, ciutadans de diferents poblacions telefonen fent saber idees que a la gent li agrada saber i que posa en pràctica com a novetat alimentària que a casa seva satisfà a la família.La tele és un mitjà d'informació que a totes les cases la gent dedica estones a mirar-la. Fora molt positiu que mitja hora a la setmana la tele oferís un programa dedicat a l'educació i normes de comportament correctes que estigués relacionat a persones de totes les edats. Donar consell que facin créixer l'estimació entre uns i altres, la convivència pacífica, l'ajuda mutua als que pateixen contrarietats, ben segur que tindria efectes positius i fora una defensa contra les grolleries i paraules ordinàries que abunden en alguns espectacles que massa sovint surten per la tele.Es una pena que a molts carrers hi ha cases que han pintat la façana i al cap de pocs dies, uns irresponsables empastifen la paret amb guixades negres que fan fàstic.Els ciutadans demanem als dirigents de la televisió que tinguin l'atenció de contractar persones capacitades en recomanar idees educades que siguin positives per una convivència pacífica entre tots.Ara està de moda anar en bicicleta per les voreres amples i estretes, posant en perill la integritat física dels vianants. Es hora que els mitjans de comunicació, ràdio, premsa i televisió facin esment de la situació i es prenguin mesures perquè el pas per les voreres dels vianants sigui respectat com correspon i tenir el dret que sigui així.Els ciutadans acceptem les receptes de cuina i demanem uns minuts on la tele dediqui consells educatius per a totes les edats que fan molta falta actualment. Partits de futbol sí, focs perillosos mai més.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: