Ciclistes a les voreres

A les voreres amples i també a les més estretes, circulen a gran velocitat ciclistes a tothora. Cal respectar els ciutadans que caminen per les voreres i no posar en perill la seva integritat física

A les voreres amples i també a les més estretes, circulen a gran velocitat ciclistes a tothora. Cal respectar els ciutadans que caminen per les voreres i no posar en perill la seva integritat física. Res en contra per els que volen practicar l'esport del ciclisme, sempre que ho facin a la carretera o a la calçada. Fins ara ningú fa res per controlar l'us de la bicicleta. Si continua aquesta situació d'abandonament als vianants, podria donar-se el cas que, en defensa pròpia, algú doni un cop de bastó al ciclista que passi a prop seu per la vorera. Persones de totes les edats caminen per les voreres, senyores que porten infants amb un cotxet, criatures que van a passeig amb els seus pares, treballadors que van al lloc de la feina, etc. etc.A les voreres estretes no solament hi ha el perill dels ciclistes, també molt sovint hi ha grups de gent que en coincidir amb amics o coneguts, ocupen tota la vorera i això dificulta el pas als vianants que opten per baixar a la calçada amb el perill de ser embestits per algun vehicle que coincideix al mateix lloc. Això té una solució fàcil. El que es troba amb grups de gent, només cal que s'aturi ben a prop de les persones i es quedi parat i no digui res. Sense tardar gaire, algú dels aturats es decantarà tot dient: "perdoni, passi, passi..."Convindria que la televisió, que ofereix diàriament receptes de cuina, dediquessin deu minuts a difondre educació i normes de comportament. Al país tenim persones molt ben preparades que poden donar consells que serien molt útils per una bona convivència entre tots.QUI TOT HO VOL TOT HO PERD. L'invent de les hipoteques ha creat que milers de persones s'hagin endeutat per poder adquirir un habitatge. Degut a que els llocs de treball són actualment insegurs, es dóna el cas que molta gent no pot pagar cada mes la quantitat corresponent. Diuen que els bancs i caixes, en no poder cobrar la hipoteca, es queden el pis. La pregunta és: Què faran dels pisos? A cada carrer veiem rètols que anuncien cases en venda o en lloguer. Serà que els preus són massa cars? El ram de la construcció actualment està sense feina. L'atur no para de créixer.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: