El Revela-T omple Vilassar de fotografia analògica

20 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes encapçalen el festival

  • Redacció
  • Divendres, 30 Maig 2014 13:47

Maresme 2013, Revela-T

El festival Revela-T 2014, es celebrarà durant aquest cap de setmana i tornarà a convertir Vilassar de Dalt en la capital de la fotografia analògica. Més de 20 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes encapçalen tres dies d’activitats que també compten amb 30 microexposicions als aparadors dels comerços de Vilassar i activitats integrades amb el poble com la fira comercial al Parc de can Rafart amb 21 carpes per a diferents marques i col·lectius. Aficionats i professionals tindran, a més, ocasió de mostrar i vendre la seva obra al “Fotomercat”.

Gabino Diego, col·leccionista

Les jornades serviran d’escenari de diferents trobades internacionals, per exemple, experts en col·lodió humit i minuters. Alguns dels plats més forts seran les xerrades, tallers i demostracions d’artistes tan destacats com Juan Manuel Castro Prieto, Xose Gago Pesqueira, Gilhem Senges o Faustí Llucià.

Així mateix, l’actor madrileny i eminent col·leccionista Gabino Diego oferirà una xerrada sobre la seva activitat i la seva valuosa col·lecció de més de 200 obres de primera línia.

A totes aquestes activitats cal sumar-hi les de la vessant més lúdica i popular de la festa: Hi haurà activitats infantils, àpats populars i concerts, performances i DJ’s.