Detingut un dels membres d'un grup criminal acusat d'assaltar naus industrials al Maresme

La detenció és resultat d'una investigació oberta a mitjans d'octubre després de produir-se cinc robatoris amb força a l'interior d'empreses ubicades a Santa Susanna, Malgrat de Mar i Tordera

  • ACN
  • Dilluns, 16 Desembre 2019 08:26

Robatori

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 9 de novembre un dels membres d'un grup criminal especialitzat a assaltar en horari nocturn naus industrials al Maresme. L'arrestat, de 41 anys i veí de Badalona, va ser enxampat en un control preventiu a Lloret de Mar (Selva). La detenció és resultat d'una investigació oberta a mitjans d'octubre després de produir-se cinc robatoris amb força a l'interior d'empreses ubicades a Santa Susanna, Malgrat de Mar i Tordera.

Els investigadors van comprovar que els autors utilitzaven el mateix modus operandi per cometre els robatoris: en horari nocturn assaltaven les naus, situades en polígons industrials, utilitzant el mètode de l’encastament. Amb l’impacte del vehicle desencaixaven la porta basculant de grans dimensions i accedien a l’interior per sostreure diners i altres objectes de valor com eines o ordinadors. Posteriorment, fugien ràpidament amb el mateix vehicle.

L'arrestat, que té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar l'11 de desembre a disposició judicial i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació dels Mossos continua oberta per tal de detenir la resta d'integrants del grup.