L’exalcalde de Pineda Salvador Llorens encapçala un nou partit independent

La formació es presentarà a les eleccions municipals del 2007

100 x 100 per Pineda. Aquest serà el nom del nou partit polític de Pineda de Mar que es presentarà a les eleccions municipals de 2007 de la mà de Salvador Llorens, exalcalde de la localitat durant la legislatura 1995-1999. L’objectiu serà reactivar una gestió municipal ‘que està frenada’.

Salvador Llorens va ser alcalde de Pineda de Mar durant quatre anys i, tot i que encapçalava la llista de CiU, no té cap afiliació amb la federació nacionalista. Segons explica el mateix Llorens, ha notat que darrerament la gent demana una gestió més activa del municipi, ‘com la que es va tirar endavant durant aquells quatre anys’.

Aquest ha estat un dels factors que l’han decidit a tornar a la política activa, juntament amb el seu excompany de govern Enric Fàbregas. El partit també l’han cofundat Xavier Raig, que va ser el president dels comerciants de Pineda durant la legislatura de Llorens, i Xavier Castellà, un jove discapacitat que critica la poca adequació dels espais del municipi pel que fa a la mobilitat.

La candidatura, que encara no s’ha presentat a l’espera de què el partit es doni per legalitzat, ‘no tindrà ideologia i es dedicarà únicament a treballar per Pineda’. Llorens ha explicat que ‘si el poble funcionés, es prenguessin decisions i hi haguessin projectes de futur, ja ni ens presentaríem’.

Durant l’estiu es podria fer la presentació oficial del partit, tot i que les llistes per a les eleccions municipals no es definiran fins el 2007.