Anni Espar, nova jugadora de La Sirena CN Mataró

És el tercer fitxatge, després de la portera Debby Willemsz i la internacional Anna Gual, que anuncia el CN Mataró per la temporada 2019/20

Anni Espar CN MataroAquesta tarda s’ha fet oficial una nova i important incorporació per l’equip de La Sirena. La catalana Anni Espar, una de les esportistes més destacades del panorama nacional i amb un palmarès extraordinari, ha signat per al CN Mataró per a les pròximes tres temporades. El moviment ha estat motivat per “les ganes d’un canvi personal i assolir nous reptes”, ha explicat la jugadora. Amb un gran somriure, també s'ha compromès a "donar-ho tot per aconseguir títols".

Espar s’ha mostrat molt il·lusionada amb el nou projecte. “Mataró és un club impressionant i és una enveja, amb el mar al costat i aquestes vistes. I m’agrada la gent que té i les companyes que tindré”, ha afegit.

Recent campiona d'Europa

Espar arriba des del CN Sabadell, club on ha estat vinculada des del 2009 i amb qui ha aconseguit grans fites, començant per aquesta mateixa temporada, en què ha quedat campiona de la Lliga estatal i d'Europa. L’any 2013, però, el primer universitari, va marxar als Estats Units, on es va proclamar campiona de la lliga universitària americana amb el conjunt SC Trojans, a Califòrnia. 

Per la seva part, el president del CN Mataró, Joan Gros, ha assegurat que estan molt contents per l'arribada d'Anni Espar, que cobrirà una posició que "feia falta". Ha valorat "la seva experiència, personalitat, caràcter i la seva capacitat d'imprimir un tipus de joc a l'equip".

Anni Espar CN Mataro

Amb selecció, és una peça indiscutible des del 2011, i ha sigut protagonista de la plata aconseguida a Londres (2012), l’or Mundial (2013) i la plata Mundial (2017), i dues medalles europees (2014 i 2018).

També va guanyar la lliga australiana la temporada 2016-17, amb el Sidney University Lions. A títol individual, va ser escollida millor jugadora europea de 2012 per la LEN.

Aquesta setmana s’han conegut també altres moviments en conjunts rivals, i és que Bea Ortiz i Paula Leitón han deixat el club per incorporar-se al CN Terrassa. Sembla que la pròxima temporada serà emocionant, i potser acabi amb l’hegemonia del CN Sabadell.