L'infantil femení de La Sirena CN Mataró bronze al Campionat d'Espanya de waterpolo

Les infantils del Centre ja havien quedat en tercer lloc al Campionat de Catalunya

180702Wa_CNMInfantil

El passat cap de setmana es va disputar a la piscina M-86 de Madrid la Fase Final del Campionat d'Espanya Infantil i les jugadores de La Sirena CN Mataró van tornar a demostrar que són de nivell de podi i es van tornar a penjar la medalla de bronze després de jugar un molt bon torneig, tal com havien fet en el Campionat de Catalunya.

A la derrota del primer partit contra el potent Canoe (5-1) les nostres hi van respondre amb un resultat així de contundent (11-4) contra el Ciudad Alcorcón. Les jugadores de l'Elena Padilla es classificaven així per als quarts de final on van superar al CN Terrassa a la tanda de penals un cop el partit acabés amb empat (5-5).
A la semifinal contra el CE Mediterrani, que acabaria sent el campió, la sort tinguda als penals contra el CN Terrassa els va fallar, després que el partit acabés amb empat a 4. Aquí els penals els van donar l'esquena i van donar el passi a l'equip del barri de Sants i a les nostres a la lluita pel 3r i 4t lloc.

En la lluita pel bronze La Sirena CNM va tornar a desplegar la seva millor versió de joc i va superar l'equip del Waterpolo Brains per un clar (7-3), certificant una altra vegada el gran nivell de les nostres jugadores.

L'equip va estar format per Blanca Colomines, Berta Blanch, Queralt Bertran, Malena Bertran, Anna Aparicio, Mariona Castellví, Leire Ordóñez, Abril Ordóñez, Isabel Piralkova, Abril Dueñas, Carla Martín, Lucia Fernàndez, Victoria Catanzariti, Lemlem Blasco, Carlota Daura.

L'equip juvenil masculí acaba en quart lloc al Campionat de Catalunya

A un alt nivell va ratllar també l'equip juvenil masculí del Centre Natació Mataró en el campionat de Catalunya disputat el passat cap de setmana.
Després d'haver acabat el 4t lloc a la lliga, va disputar la semifinal contra el Barceloneta, que acabaria sent el campió, perdent per 3-5. Després en la lluita pel bronze van perdre de forma ajustada contra el CN Terrassa per 6-7.