Dues còmodes victòries de La Sirena CNM aquest cap de setmana

El dissabte van guanyar a Terrassa (3-8) i el diumenge aquí davant el Moscardó (15-7)

L'equip de La Sirena CN Mataró ha tornat aquest cap de setmana a la competició estatal, i ho ha fet per partida doble i amb dues còmodes victòries davant el Terrassa i el Moscardó de Madrid.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Moscardó

El dissabte va guanyar a Terrassa en un partit on van treballar especialment l'aspecte defensiu, després d'haver arribat al descans amb 3-6, i en tota la segona part no van encaixar cap gol.

CN TERRASSA 3-8 LA SIRENA CN MATARÓ

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz porteres; Liana Dance, Marina Zablith, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (2), Ciara Gibson (1), Marta Bach (2), Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Laura López (1).
PARCIALS: 1-3, 2-3, 0-1, 0-1.

I avui diumenge han jugat a casa davant el Moscardó madrileny que el dia abans havia perdut a casa seva per 1-21 davant el CN Sabadell. I aquí el partit semblava anar quasi pel mateix camí, amb el 9-1 del descans, però en la segona meitat l'equip local s'ha relaxat, i ha permès que el Moscardó igualés el parcial de la segona part, en la qual han tingut molts minuts les jugadores més joves de l'equip.

LA SIRENA CN MATARÓ 15-7 CN MOSCARDÓ MADRID

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz i Cristina Terrado porteres; Liana Dance, Marina Zablith (1), Maria Bernabé, Júlia Nieto, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (4), Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Ona Meseguer (3), Júlia Soler (1), Laura López (2).
PARCIALS: 5-1, 4-0, 2-1, 4-5.