No hi ha entesa entre el Boet i la UEM

Els dos clubs van reunir-se en diverses ocasions per una possible fusió

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 29 Gener 2020 16:49

Bàsquet Mataró Parc Boet - UEM Germans Homs

La setmana passada, els dos clubs de bàsquet mataronins, l'AE Boet i la UE Mataró, van fer públics els seus respectius comunicats sobre unes converses en què havien participat ambdues entitats, juntament amb l'Ajuntament de Mataró, per una possible fusió amb l'objectiu de crear “un projecte sòlid i de futur que situés la ciutat de Mataró en un lloc privilegiat, referent i de màxima importància en el panorama basquetbolístic”, assegura el comunicat del club taronja.

Alberto Peña, entrenador del sènior masculí del Boet, avançava en una entrevista a Mataró Audiovisual que s'havia estat parlant d'unificar els dos clubs de la ciutat, una proposta que hauria posat sobre la taula el mateix Ajuntament segons el club taronja. Tot i així, Bea Delgado, regidora d'Esports, explica que van estar presents a petició dels clubs i que la idea no vindria del govern.

“Nosaltres estem molt oberts a pensar en gran i en el bé de la ciutat”, exposava Peña, confirmant la voluntat del club taronja a la iniciativa de la fusió de clubs. Sembla a ser, però, que després de diverses reunions, les negociacions s'han trencat per falta d'entesa. Des del Boet expliquen que no renuncien a aquest possible projecte, i que ha estat des de la UE Mataró que s'ha renunciat als “acords iniciats en les primeres reunions”.

Des del club unionista, per la seva part, han explicat que donen suport a qualsevol iniciativa que impulsi el bàsquet mataroní, però que no contemplen la fusió immediata dels clubs com es posposava. La seva idea, expliquen, passa per “crear un nou club professional pels equips sènior, amb suport econòmic i institucional, desvinculat dels clubs formatius”. Afegeixen, a més, que segueixen oberts a una futura col·laboració.