Agafant forces de cara a Rio

Voleu donar una empenta a la primera Fosbury en paper?

Fosbury Jocs

Quan falten ja menys de 50 dies pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, l’actualitat esportiva comença a anar una mica a la baixa amb l’excepció de la –de moment– bastant soporífera Eurocopa de futbol i una Copa Amèrica Centenario sense massa solta ni volta. Tot això, evidentment ens serveix als amants de l’esport per recuperar-nos i anar agafant forces per encarar amb ganes el punt àlgid de l’estiu: la gran cita olímpica de cada quatre anys.

Per poder preparar aquesta cita com cal –i permeteu-me la "falca"– l’equip de la Fosbury estem immersos en la confecció i edició del primer especial en paper, dedicat, evidentment, als Jocs. Un nou salt fosburià. Després de “parir” fa dos anys la primera Revista Digital de “tot l’altre esport” (demostrant que és possible parlar d’esport sense parlar de futbol), aquest cop l’objectiu és més ambiciós: una Guia en paper i amb majúscules, per degustar els Jocs amb calma i amb tota la informació necessària per saber-ne més de tots els esports i dels catalans que hi participen. I no només això, sinó que hem preparat un segon volum amb 27 històries olímpiques, una per cada edició dels Jocs.

Sota la coordinació editorial del Roger Castillo, l’equip de periodistes i col·laboradors de la Fosbury ja han aconseguit que s'hi bolquin més de 200 mecenes en un Verkami que de moment està sent un èxit. Participar-hi és molt fàcil, entreu a www.fosbury.cat/rio i podreu reservar els vostres exemplars al millor preu possible.

Confiem que el Zika ens respecti, que el dopatge no sigui el principal titular i que puguem viure uns magnífics Jocs Olímpics. L'espera de quatre anys ho mereix. De moment, ens conformem a fer alguna migdiada i patir veient com els hooligans protagonitzen unes batalles campals indignes de res que es pugui considerar esport.