La secció de natació adaptada del CN Mataró guanya 22 medalles estatals

Nou nedadors del Centre van anar amb la selecció catalana a participar en els Campionats d'Espanya celebrats a Oviedo

Nou nedadors de la secció de natació adaptada del Centre Natació Mataró van participar, formant part de la selecció catalana, en el Campionat d'Espanya celebrat a Oviedo, on Catalunya va obtenir la segona posició.

Els nou nedadors del Centre que van ser convocats van tenir una destacada actuació, aconseguint fins a un total de 22 medalles. Dintre d'aquesta gran actuació, cal ressaltar les dues medalles de bronze de la Laura Castillo en els 50 m esquena i de l'Ariel Schrenck en els 100 m papallona, guanyades en el format multidisability.

170315Na_EquipCatalunyaAdaptat

L'aportació dels nedadors del Centre va ser molt destacada en les proves de relleus; en Jordi Gordillo i en Javi Cárcamo van guanyar la medalla de plata en els 4x50 estils. Nedant amb la Laura Castillo també van guanyar la medalla de plata en els 4x50 mixtos. La Marta Colom i l'Andrea Sànchez van formar part del relleu dels 4x100 lliures i 4x100 estils i en ambdós relleus es van proclamar campiones. L'Ariel Schrenck va nedar també els relleus, de 4x100 estils i 4x100 lliures aconseguint dos ors.

Els nou nedadors participants van ser: Jeremías Mateo, Javier Cárcamo, Jordi Gordillo,  Andrea Sánchez, Roselena Rubino, Laura Castillo, Marta Colom, Ariel Schrenck i Edgar Sánchez. I també hi van anar 2 tècnics: Maria Folgado i Roger Cruañas, que són els responsables del grup de la federació dels nedadors amb paràlisi cerebral.