Imprimir aquesta pàgina

Cirera guanya i continua imbatut a 2a Catalana i Molinos no aixeca cap

A 3a Catalana arriba també el primer triomf de mans de La Llàntia

La jornada de 2a Catalana de futbol va portar la primera victòria de la temporada de mans de la UD Cirera que va superar un rival complicat. En canvi la UD Molinos continua enganxat a les derrotes i en situació problemàtica.

190930Fu_CireraEuropaB

UD CIRERA 1-0 EUROPA B

UD CIRERA: Toni, Bernat, Ousmane, Palau, Cristian Romero, Yustos (Carlos Gómez 89’), Juako, Baba (Gianluca 18’), Ibu (Ximillo 79’), Izar, Baldeh (Aleix 66’).

L’equip cirerenc va poder doblegar un molt bon equip, que encara estava imbatut, i d’aquesta manera aconseguir el primer triomf del campionat.
Els de Polo es van avançar molt aviat amb un xut d’Izar, a qui donen el gol a l’acta, tot i que sembla que va desviar una mica Ibu amb la cara.
Després els cirererencs es van veure dominats per un equip gracienc que va tenir les seves ocasions, però van resistir bé i continuen sense perdre després de quatre jornades.
 

UD MOLINOS 1-3 LLEFIÀ

UD MOLINOS: Dani Gómez, Rodrigo, Artero (Héctor Deniz 65’), Carmona, Mamadou, Javi Fernández (Isra 65’), Adrián Borrego (Saldaña 76’), Peque (Aitor Rodríguez 84’), Bustos, Rodri, Aitor Moreno (Toni Martín 46’).

Nova derrota de l’equip blanc-i-blau...  ja van quatre en el seu debut a la nova categoria. La pressió pels mals resultats està incidint en el joc dels de Palma que a més no tenen massa sort. Demba, l’ex-jugador del Cirera, va avançar els visitants, però Javi va empatar abans de la mitja hora de joc.
A la represa tot podia passar, però novament l’equip rival va tenir més sort de cara a porteri i Demba va sentenciar amb el tercer.

Victòria llantienca a 3a

A 3a Catalana també va arribar la primera victòria de la temporada per als equips mataronins, en aquest cas de la à de La Llàntia, mentre que la Mataronesa va caure golejada a casa davant un dels líders i està en zona de descens.

AD LA LLÀNTIA 3-2 PREMIÀ DE DALT

AD LA LLÀNTIA: Pulido, Badji, Saibo, Oliva, Ibra, Isma (Valle 61’), Jerreh, Eric (Sergio Garcia 70’), Salif, Cano (Jalal 56’), Yakhouba

Va haver de patir de valent l’equip verd per sumar la primera victòria de la temporada. Salif Keita va marcar aviat, però l’equip premianenc va capgirar el marcador amb dos gols en tres minuts. E mateix Salif va empatar abans del descans. A la represa tensió i igualtat, fins que Yakhouba Traoré va donar el triomf a molt poc del final.

190930Fu_Lallantia

UD MATARONESA 1-4 YOUNG TALENT

UD MATARONESA: Moreno, Lluc (Charro 75’), Ferran Leiton (Cantón 77’), Navarro, Yusupha, Vela (Cortés 60’), Beltran (Guti 70’), Dembo, Sissoko, Adama, Carrasco.

L’equip arlequinat va començar bé i es va avançar amb gol de Vela als 11’, però els badalonins van igualat quan faltava poc per al descans i a la represa van prendre la iniciativa i van sentenciar quan l’equip local buscava l’empat.