El CE Mataró el diumenge ha de donar un pas més cap a l'ascens

Ha de sumar tres punts contra el Canyelles barceloní per quedar-se a només tres del títol

Futbol CE Mataró - Canyelles

El CE Mataró rep el diumenge, a les 17 hores, el Canyelles barceloní en un partit on ha de donar un pas més cap al títol i l'ascens a la 1a Catalana. No es pot fallar quan s'està tan a prop de l'objectiu que s'ha escapat en les dues últimes temporades.

L'equip groc-i-negre porta sis punts d'avantatge al segon classificat, el Mollet, quan en queden 12 punts per disputar. Com que a més li té el golaverage guanyat, l'equip de Raul Monroy necessita només 6 punts, per assegurar l'ascens, això sempre que els molletencs els sumin tots 12. De moment aquest diumenge el Mollet té un partit molt assequible contra el Pubilla Casas.

El rival de torn no serà fàcil com no ho és cap en aquesta categoria. A la primera volta el Mataró només va poder empatar després de veure com els locals igualaven amb un gol fantasma en el temps afegit. El Canyelles ha guanyat 6 partits fora de casa, alguns en camps complicats com Europa B o Molletense, on l'equip groc-i-negre ha perdut. 
Però el Mataró ha de fer valer el fet de ser l'equip més golejador davant d'un dels equips més golejats de la categoria.

En les dues últimes temporades el Mataró ha guanyat per 2-0 i per 2-1 l'equip barceloní. També en la temporada de l'ascens, la 2014-15 el Mataró va guanyar per 4-0 i l'única vegada que el Canyelles ha puntuat al camp del Mataró va ser la temporada 2012-13 quan van empatar a 1 gol.

Partit important també per al juvenil

L'equip juvenil del CE Mataró va perdre el dimecres la plaça d'ascens, sense jugar. La Unió Jabac Terrassa, el rival directe, va guanyar el Barça B per 1 a 0 en partit endarrerit i ha superat l'equip mataroní en el quart lloc per dos punts, quan queden tres jornades per acabar el campionat.
Aquest dissabte a les 12 hores el Mataró juga al camp del Mollet (penúltim classificat) i no pot fallar, tot esperant que els egarencs punxin a Vilaseca, davant el 12è classificat.

El femení juga a Llerona

Partit complicat per a l'equip femení, ja que juga a Llerona al camp del tercer classificat en la penúltima jornada del campionat de 1a Catalana. L'equip groc-i-negre ocupa l'11è lloc i té la permanència assegurada.