El diumenge hi ha derbi de 3a entre La Llàntia i Pla d'en Boet

Mataronesa i Molinos juguen el dissabte, els primers al Camí del Mig i els segons a Premià de Dalt

El partit més atractiu de la jornada d'aquest cap de setmana de 3a Catalana el tenim al Municipal de La Llàntia el diumenge al migdia (12:15 hores) ja que allà s'enfrontaran l'equip local i el de Pla d'en Boet en un derbi sempre intens i en el qual els visitants s'hi juguen molt més, ja que estan en posició de descens.

Futbol Pla d'en Boet - La Làntia

L'equip llantienc ocupa la 7a plaça amb 44 punts lluny de qualsevol possibilitat de poder pujar o promocionar, i amb la permanència molt ben encarrilada, i a casa seva només ha perdut un partit, en un altre derbi local contra la Mataronesa (1-2). L'equip de Pla d'en Boet està en la 16a plaça, que pot portar al descens segons la puntuació respecte als altres classificats en aquest lloc d'altres grups, i per tant estan molt més necessitats de punts, després de quatre derrotes seguides. A la primera volta a Pla d'en Boet el resultat va ser d'empat a 1 gol.

La UD Mataronesa (9è lloc amb 37 punts), que el passat dimarts va perdre el partit ajornat contra l'Argentona per 2-5, rep el Singuerlín (5è amb 48 punts, però a 13 dels llocs de privilegi). El partit es juga el dissabte a les 18 hores al Camí del Mig.

I finalment el Molinos, l'equip mataroní millor situat (és 6è amb 48 punts) visita el dissabte a les 16 hores el Premià de Dalt (4t amb 55 punts), un equip que encara aspira a col·locar-se entre els dos primers.