Gran victòria de la UE Mataró en el derbi maresmenc

Les mataronines van superar el Premià per 70 punts a 56

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 24 Febrer 2020 14:24

Bàsquet UE Mataró - Premià

El sènior femení de la UE Mataró va sumar una nova victòria en el partit contra el Premià, rival directe en la classificació. Gràcies a això, les mataronines escalen dues posicions i s’allunyen de la zona de perill.

Les dones entrenades per Dani Perdiguero van tenir moltes dificultats per entrar en partit (0-8, min. 5) però de mica en mica van anar recuperant-se fins a empatar el quart (17-19, min. 10). Al començament del segon període, les unionistes seguien a remolc de les de Premià i a partir del minut 16 van capgirar el marcador, arribant al descans amb cinc punts d’avantatge (34-29, min. 20).

En el tercer quart les de Mataró van aconseguir mantenir-se per davant tot i la pressió de les visitants (49-44, min. 30). Va ser en el tram final quan les locals van augmentar la diferència en el marcador, sobretot en l’últim minut, quan van anotar un parcial de 9 punts a 2 (70-56, final).

UE Mataró 70 – 56 Premià

UE Mataró: Ortiz (6), Casals (12), Magriña (20), Molina (2), Martínez (3) –cinc inicial– Cuní, Coll (6), Pujolreu (14), Moya (7).
Parcials: 17-19, 17-13, 15-12, 21-12.