La UEM Germans Homs suma la primera victòria

Els grocs van superar l'UBSA en el primer partit de la temporada al Josep Mora

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dimarts, 01 Octubre 2019 12:33

Bàsquet UE Mataró - Sant Adrià

La UE Mataró Germans Homs va començar dominant el marcador (22-19, min. 10), però un segon quart amb poca anotació va ajudar a fer que l’UBSA arribés al descans per davant (37-40, 20').

A la represa, els de Charly Giralt van tornar a sortir endollats, mentre que els visitants van punxar de cara a cistella. D’aquesta manera, els mataronins aconseguien un coixí de 5 punts molt valuós de cara al final de partit (59-54, 30'). Els últims 10 minuts van tenir menys punts per part dels dos equips, però els unionistes van tornar a ser superiors (parcial 15 a 12), fent que la victòria es quedés al Palau.

Amb 20 punts i 31 de valoració, Juanola va ser el més destacat del partit. També Touré, amb 14 rebots capturats i 30 de valoració, va ser clau en la victòria local.

UEM GERMANS HOMS 74 - 66 UBSA

UE Mataró: Solé (18), Cabrera (1), Ariño (3), Touré (14), Traver (5) –cinc inicial– Torres (2), Viñallonga (3), Rodriguez (3), Ventura (3), Juanola (20) i Cánovas (2).
Parcials: 22-19, 15-21, 22-14 i 15-12.