Imprimir aquesta pàgina

L’últim quart sentencia el Mataró Feimat

Els mataronins van estar a prop de donar la sorpresa a la pista del líder

Bàsquet Mataró Feimat - Castellbisbal

El Mataró Feimat tenia un desplaçament molt complicat el dissabte a la pista del Vic, un dels líders del seu grup de lliga EBA i els nois de Charly Giralt van estar a l’alçada i a punt de donar la sorpresa i endur-se la victòria.

Els de groc van ser superiors al llarg de tota la primera part, dominant el partit i evitant que el Vic es trobés còmode en cap moment, i dificultant la seva anotació. Al final del primer quart els maresmencs ja guanyaven per 15 a 20. Una diferència que encara s’ampliaria més al segon període, arribant al descans amb el marcador 33 a 40. Un resultat que començava a fer saltar les alarmes al conjunt local.

A la represa, el Vic va començar a capgirar la dinàmica del partit tot i que sense poder remuntar al marcador, davant d’un conjunt mataroní que encara controlava la situació, marxant al final del període dominant de 5 punts.

Però a l’últim quart, el Vic va mostrar la seva qualitat i els arguments que el fan un dels líders del grup, i aconseguint anul·lar l’atac mataroní va anar capgirant el marcador fins aconseguir el 74 a 69 definitiu.

Vic 74 – 69 Mataró Feimat

Mataró Feimat: Solé (2), Serratacó (16), Cabrera (5), Rodríguez (8), Ventura, Viñallonga, Ariño (15), Romero (9), Tardio (11) i Ysarn (3). 15 de 26 en tirs de 2, 8 de 28 en tirs de 3 i 15 de 23 en tirs lliures.
Parcials: 15-20, 18-20, 20-18 i 21-11.