Victòria important del Mataró Parc Boet a Cerdanyola

Els taronges guanyen a la pista d’un rival directe i continuen quarts

AE BOET

Victòria del Mataro Parc Boet 68-72 a la complicada pista del Cerdanyola, un rival directe del conjunt taronja pels llocs de fases d’ascens a Lliga EBA. Després d’un inici de partit amb moltes errades per part de tots dos equips, i poc encert de cara a cistella, es va arribar al descans amb empat a 28.

A la segona part els dos equips van millorar de cara a cistella i es va veure un partit més animat amb alternances en el marcador i amb un joc més vistós. Els locals van arribar al darrer quart per davant en el marcador, però el Mataró Parc Boet, en els darrers minuts, va capgirar la situació amb un gran encert des de la línia de tres.

Amb aquesta victòria de vital importància, l’equip entrenat per Alberto Peña allarga el seu avantatge amb els equips perseguidors i retalla diferències amb el líder, el Sant Josep de Badalona, que va patir la segona derrota de la temporada, però no amb el Sant Adrià i el Mataró Feimat que van guanyar i continuen empatats en segona posició.

CB CERDANYOLA – MATARÓ PARC BOET 68-72

BOET: Pau Ruzafa (18), Marc Forcada (3), Marc Rubio (17), Carles Gómez (4), Carles Canals (2) cinc inicial; Marc Hermoso (7), Marc Arnau (2), David Viñas (6), Quim Franch (8), Sergi Homs (5).                                                                                   MARCADOR: 9-12, 28-28, 47-43, 68-72.