L’Auto Net&Oil Boet Mataró no falla a casa

Tercer partit com a local i tercera victòria de l’equip taronja que va superar 76-67 el Natació Sabadell

BA boet-CerdanyolaNova victòria a casa de l ‘Auto Net Oil Boet Mataró que dissabte passat va superar 76-67 el Natació Sabadell. Els mataronins han guanyat els tres partits que han jugat a casa i ara mateix són el millor equip local de la categoria.

Tot i que l’equip entrenat per Albert Peña rebia un equip que encara no coneix la victòria, el conjunt taronja va haver de treballar de valent per emportar-se el triomf davant un Sabadell que no es va rendir mai. Carles Canals amb 15 punts i 3 assistències va ser el jugador més destacat de l’Auto Net&Oil Boet Mataró.

Després de cinc partits els mataronins porten tres victòries i dues derrotes i són sisens a la classificació. L’assignatura pendent del Boet continua sent guanyar fora, ja que fins ara els mataronins han perdut els dos partits que han jugat a fora. Aquesta setmana intentaran aconseguir el primer triomf com a visitant a la pista del Barberà, líder de la categoria i únic equip del campionat que ha guanyat tots els seus partits.

BOET MATARÓ - CN SABADELL 76-67

BOET: Carles Canals (15), Marc Forcada (9), Marc Hermoso (11), Sergi Homs (8), Joan Navarro (8) cinc inicial; Marc Arnau (3), Jordi Belzunces, Marc Rubio (16), Quim Franch (2), Albert Llanos (2), Joan Carceller (2).