Especial Tot Nadal (Edició 1896)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Nadal que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Divendres, 13 Desembre 2019 12:37

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, especial tot nadal

En el Tot Mataró i Maresme del 13 al 19 de desembre de 2019, trobaràs l'Especial Nadal a Mataró: El Nadal més solidari i gastronòmic escalfa motors a Mataró!

El compte enrere perquè arribi  Nadal ja ha començat. Juntament amb les ganes de comprar i regalar tan típiques d'aquestes dates, l'esperit solidari dels mataronins també veu la llum. I és que el desembre és el mes en què arrenquen iniciatives consolidades i d'abast autonòmic com La Marató de TV3 o s'engega la recollida de joguines perquè tots els nens puguin gaudir de les festes com cal.

A més a més, moltes famílies aprofiten els últims dies de l'any per gaudir dels millors productes i plats típics de Nadal. Torrons, panettones, massapà i polvorons són les postres que protagonitzen els dinars i sopars; canelons, sarsuela, suquet de peix, escudella o rostits d'ànec formen el receptari ideal per gaudir en companyia.

Especials 2017/2019, especial tot nadal

La ciutat també participa en La Marató de TV3
Ho farà amb activitats com les Nadales amb Flabiol, la festa solidària de les escoles Cor de Maria i Antonio Machado o el curs impulsat per l'entitat Aikido Mataró

ESPECIAL TOT NADAL - EDICIO 1896 (DEL 13 AL 19 DE DESEMBRE DE 2019)