Imprimir aquesta pàgina

Ja s’han obert les bases de participació en el 4t Concurs de Microteatre de Mataró

Un jurat especialista seleccionarà les obres que es representaran en espais emblemàtics de la ciutat

Cultura 2019, terra gràvida

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases per a participar en el 4t Concurs de Microteatre Mataró, que se celebrarà entre els dies 29 i 30 de novembre en espais emblemàtics de la ciutat.

El projecte va néixer com una aposta per un nou concepte de format teatral. Obres de quinze minuts, representades per entre 2 i 4 actors en espais petits i integrats en l’ecosistema comercial i d’oci de la ciutat.

La data màxima de lliurament de les propostes d’aquest any és el 20 de setembre a les 14 h a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró. Un jurat format per tres persones de renom de l’àmbit de les arts escèniques seleccionarà les obres que es representaran. A més, s’atorgaran tres premis de votació popular entre totes les peces seleccionades. El primer premi és de 300 euros, el segon premi, de 200 euros, i el tercer premi, de 100 euros.
El públic podrà accedir lliurement a totes les representacions i podrà escollir els seus guanyadors a través de les butlletes de participació que es trobaran a cada obra teatral.

Criteris de participació
Tots els majors de 16 anys poden participar en el concurs de microteatre de Mataró, tot i que en el cas dels menors caldrà una autorització dels pares o tutors. A més, es podran presentar propostes col·lectives o individuals, però en la representació hauran de participar-hi entre 2 i 4 actors. Cada participant podrà optar a un màxim de dues propostes.

La tercera edició

Cultura 2019, terra gràvida

Les obres guanyadores del primer, segon i tercer premi de l'última edició van ser 'Terra gràvida', de Gemma Gutiérrez, 'Relacions de parella', de Santi Clavell, i 'Muntaner 666', de Núria Peix, respectivament.