Imprimir aquesta pàgina

Una família de Jordis a 'Adossats'

El Monumental acull un espectacle escrit per Ramon Madaula i dirigit per Jordi Casanovas

Cultura 2018, adossatsEl dimarts 1 de maig, coincidint amb el Dia del Treballador, el Teatre Monumental de Mataró acollirà la funció d’Adossats, una obra de teatre escrita per Ramon Madaula. Dirigida per Jordi Casanovas, l’obra tracta les relacions familiars a través d’una història que té lloc el dia de Sant Jordi en una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. Impulsada per la Direcció de Cultura, l’obra es podrà veure a les 19h a un preu de 28 euros a platea i 26 euros a l’amfiteatre.

Una celebració plena d’espines
Amb el bon temps, els veïns de la urbanització de cases adossades surten a arreglar el jardí, a dinar fora o a fer l’hort. Una família de classe mitjana de Catalunya es troba al jardí de casa d'en Jordi i la Carme. Totes tres generacions masculines, l’avi, el pare i el nét, es diuen Jordi i celebren plegats el dia del seu Sant. Aquesta celebració, però, estarà envoltada de dracs que treuen foc, cavallers sense valentia, roses plenes d’espines i princeses que es reserven un fort caràcter.

Un repartiment de primera s’ocupa de posar a escena aquest muntatge de Ramon Madaula: Rosa Renom, Jordi Bosch, Ramon Madaula, Marieta Sánchez, Gui­llem Balart i Camilo García. A més, l'espectacle compta amb l'escenografia de Joan Sabaté, la il·luminació de Sylvia Kuchinow, el vestuari de Míriam Compte, l'espai sonor de Jordi Agut i, per últim, la caracterització de Toni Santos.
L'espectacle es va poder veure fins al mes passat al Teatre Romea, i que ara fa parada a Mataró.

L'obra serà al Monumental el dimarts 1 de maig a les 19h