Imprimir aquesta pàgina

El punk rock de CRIM conquereix el Clap

El grup fa patent el seu gran moment

Més que gran promesa, CRIM s’ha convertit en els darrers anys en tota una realitat del punk rock en català, ajudant a revitalitzar una escena que semblava adormida.
Es van presentar al Clap el passat 17 de novembre després del punk descarat dels Penny Cocks, companys de segell, sortint a l’escenari com a protagonistes de la nit, i de seguida es va poder veure que el seu directe cada cop està més rodat.

Exhibeixen una seguretat que es pot explicar amb els molts concerts que han donat aquest any, no només als Països Catalans sinó també a Madrid, País Basc o Galícia, fins i tot amb una petita gira europea aquest passat octubre, que els va portar a actuar a Munich, Bratislava, Hamburg o Berlín, per exemple.

La sala mataronina no estava plena, però un públic totalment entregat va poder gaudir dels himnes que anaven desgranant els tarragonins l’un darrere l’altre, des de Cavalls morts a Verí caducat, passant per Benvingut enemic o Castells de sorra.

Poca treva van donar CRIM als seus fidels, que van acabar satisfets d’un directe en el que es van permetre també la llicència de versionar algun clàssic del punk rock.