Els gegants i figures de Mataró t'esperen tot l'estiu a Can Marfà

Fins al 13 de setembre es podrà visitar, amb cita prèvia, una exposició amb més de 110 figures de la ciutat, incloent-hi les institucionals

Figures Gegants

El fet que que aquest any no s'hagin pogut celebrar Les Santes ha deixat a petits i grans sense haver pogut veure i viure l'estiu amb les tan estimades figures de la ciutat. Per intentar pal·liar en la mesura del possible, des de Cultura s'ha organitzat l'exposició "Mataró és festa" que s'inaugura aquest dijous 30 de juliol, i en la qual es poden veure de ben a prop els gegants, nans, capgrossos i bèsties de la ciutat de Mataró.

En total més d'un centenar de figures, entre les que destaquen lògicament les institucionals amb en Robafaves al capdavant.

La mostra ens fa un repàs la imatgeria festiva mataronina, amb la col·laboració de prop de cinquantena d'entitats i, segons els organitzadors vol "esdevenir un reconeixement a la tasca del teixit associatiu". En definitiva, una manera de que, sobretot els més petits, puguin gaudir-los encara que d'una manera molt diferent, tot esperant que ben aviat les puguem retrobar pels carrers de la nostra ciutat.

"Mataró és festa" | Del 30 de juliol al 13 de setembre

La visita podrà ser lliure o guiada. En ambdós casos seran visites en grups reduïts i caldrà fer una reserva prèvia.

Mataró és festa