Cinema infantil a baix a mar

Avui a la nit, al Varador, 'Cinema Lliure a la platja'

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 24 Juliol 2017 00:00

Cinema 2017, Ma vie de CourgetteCourgette és un nen de 9 anys que, després de perdre la seva mare, ha d'ingressar en una casa d'acollida on juntament amb els seus nous amics aprendrà a confiar i a trobar una nova família.

Aquesta és la sinopsi de 'Ma Vie de Courgette' que es podrà veure dilluns 24 al Varador, dins el cicle de Cinema Lliure a la Platja, la mostra gratuïta de cinema independent que ja s'ha convertit en una de les cites més esperades de l'estiu i que es fa a Barcelona, Badalona, el Prat de Llobregat i Mataró i que cada any presenta novetats.

Una de les novetats d'aquesta edició és l'ampliació de la programació de la sessió familiar Kids a les platges de Badalona, ​​Mataró i el Prat de Llobregat. L'objectiu d'aquesta sessió especial és convidar les famílies a gaudir del cinema de qualitat a la platja per a iniciar els més petits en el món del cinema independent, compartint-lo en família. Aquest any per a la sessió Kids s’ha seleccionat el film d’animació Ma vie de Courgette, ja en plenes Santes.