Oriol Feliu serà el nou cap de colla dels Capgrossos

Una assemblea extraordinària haurà de confirmar el nomenament després que no hi hagués cap candidat en la primera convocatòria

Oriol Feliu

Oriol Feliu Trabal, de 32 anys, serà el nou cap de colla dels Capgrossos. Tot i que l'assembla ordinària de la colla no ha ratificat el nomenament, en no haver-hi candidats al final de la primera convocatòria, el mateix Feliu ha anunciat la seva predisposició en el decurs de la sessió i ha rebut l'encàrrec de la Junta de l'entitat de començar-ne a liderar els assajos i actuacions d'immediat, en espera d'una assemblea que el confirmi en el càrrec.

Feliu, membre de la colla des de la seva fundació i un dels primers integrants de la canalla dels blaus en la seva fundació, el 1996, reuneix joventut i veterania, llarga experiència en els castells on ha estat peça clau dels troncs de la colla i assidu de les alienacions més tècniques com el pilar o la torre. El nou líder dels Capgrossos és docent i ha estat jugador i entrenador d'hoquei patins. Va ser el primer entrenador de l'equip femení del Club Hoquei Mataró en les seves millors temporades recents.

Feliu encapçalarà una Junta Tècnica molt àmplia i serà el setè cap de colla dels 23 anys de Capgrossos de Mataró, succeint a Cugat Comas que ho ha estat les temporades 2017 i 2018.

Perfils 2017/2018, perfils-jordi marquès

En l'Assemblea general de la colla s'ha nomenat a Jordi Marquès com a President, en el seu segon any al capdavant de la Junta administrativa de la colla castellera local.