Comencen els preparatius de la XII edició de Mataró Camina per l’Alzheimer

Se celebrarà diumenge 29 de setembre amb tres recorreguts

  • Redacció // Fotos: Ajuntament de Mataró i arxiu
  • Dilluns, 16 Setembre 2019 08:46

Presentació Caminada per l'Alzheimer

La regidora d’Esports, Bea Delgado, i la regidora de Benestar Social, Laura Seijo, van acompanyar divendres els responsables de l’organització Mataró Camina per l’Alzheimer en la presentació d’aquest esdeveniment solidari de ciutat que format part del programa Mou-te amb Cor.

El 29 de setembre és el dia de la caminada i les inscripcions es poden fer a diferents punts de la ciutat com Mataró Parc, Carrefour de Cabrera de Mar, Escola Cor de Maria, plaça Santa Anna, Centre de Dia del carrer Carlemany, Esports Discovery i oficines de l’Associació de Familiar Alzheimer Maresme, al carrer Sant Pelegrí.

Tres recorreguts

Recorregut A (15 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí. Passa per Mataró Parc, Hospital, Cementiri les Valls, Camí de la Cornisa, Barri de la Pujada, Argentona, C60, Font de Can Met,Carrer Galícia, Fundació Maresme, Pista de Hockey i arribada al Nou Parc Central sobre les 13 hores aproximadament.

Recorregut B (12 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí. Passa per Mataró Parc, Hospital, Cementiri les Valls, Camí de la Cornisa, Mas Cabanyes, Argentona, C60, Font de Can Met, Carrer Galícia, Fundació Maresme, Pista de Hokey i arribada al Nou Parc Central sobre les 12 hores aproximadament.

Recorregut C (4 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 9 hores del matí. Passa per La Riera, plaça Santa Anna, La Rambla, Cargol, Passeig Marítim, plaça Jordi Capel, Sant Pelegrí, Santa Maria i Riera Amunt fins l’arribada al Nou Parc Central. (Circuit habilitat per a persones amb cadira de rodes o poca preparació física)

Caminada per l'Alzheimer

Recorregut 0: Si vols ajudar sense caminar, fes un donatiu a la plaça Santa Anna o bé a la Caixa (IBAN ES11 2100 0379 9902 0033 2794). També es pot col·laborar amb la compra del cava commemoratiu Juvé & Camps.