Mataró es mulla per l’esclerosi múltiple

L’esdeveniment solidari se celebrarà entre el 7 i el 14 de juliol a les diferents piscines de la ciutat

  • Marina Alaminos //Foto: cedida
  • Diumenge, 07 Juliol 2019 08:04

Ciutat 2017/2019, mullat - per esclerosi

Entre el 7 i el 14 de juliol, Mataró es mullarà per l’esclerosi múltiple. I és que totes les piscines de la ciutat acolliran activitats destinades a recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple. El “Mulla’t” és un salt multitudinari que té per objectiu conscienciar la ciutadania sobre una malaltia neurodegenerativa que afecta més de 9.000 persones a tot Catalunya. Les piscines que hi participen no només organitzen el salt conjunt a l’aigua, sinó que també ofereixen activitats lúdiques i festives per a tots els que vulguin ajudar.

El projecte “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” va néixer ja fa 26 anys, i actualment ja hi ha més de 600 piscines que participen en l’esdeveniment. Cada any, el "Mulla’t" centra els seus esforços a visibilitzar una problemàtica relacionada amb l’esclerosi múltiple.

Enguany, la Fundació Esclerosi Múltiple remarca la importància dels símptomes invisibles de la malaltia i dona eines per afrontar-los. La fatiga, el dolor, la tristesa o els problemes sexuals són alguns d’aquests símptomes, que afecten greument la qualitat de vida dels pacients. La Fundació treballa per aturar l’impacte de la malaltia en les persones i el seu entorn a partir de la sensibilització, la recerca, la defensa dels drets de les persones malaltes i els serveis per a pacients d’esclerosi múltiple.

No t'ho perdis!  

Ciutat 2017/2019, moute-MULLAT PER ESCLEROSI
En marc de la iniciativa, les piscines de Mataró tornen a organitzar unes jornades solidàries i lúdiques en què es recaptaran fons íntegrament destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple.
El Centre Natació Mataró, el Centre Municipal d’Esports El Sorrall, la Piscina Municipal, el Centre Atlètic Laietània i la UR Laru participaran en el “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” els dies 7, 12, 13 i 14 de juliol, i oferiran activitats aquàtiques, batejos de submarinisme, jocs d’aigua i inflables, a més de bany lliure, per a tots els públics.