Ja pots inscriure't a la VI Caminada de L'Arboç

La marxa solidària del 2 de juny, col·labora amb els nois i noies de l'escola

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 23 Maig 2019 15:12

Ciutat 2017/2019, moute-caminada arbos

Un any més, pares, mares, familiars de l'Escola d'Educació Especial i treballadors de la Fundació el Maresme es coordinen per assolir un triple objectiu: passar una bona estona amb amics, familiars i companys; fer una activitat saludable en un fantàstic marc paisatgístic com és el passeig marítim de Mataró i, per últim —però molt important per als alumnes de L'Arboç—, aconseguir recaptar fons per poder continuar oferint activitats específiques i aconseguir nous materials per a tots ells.

Per això, tots els mataronins teniu una cita ineludible el diumenge 2 de juny, dia en què tindrà lloc la VI Caminada que organitza l'AMPA de l'escola L'Arboç. Una excusa perfecte per fer esport, passar una estona agradable i ser solidari.

Jo sóc com tu 2019. Com a novetat, la Caminada de l’Escola l’Arboç serà l’escenari de la presentació oficial de la cançó i la flashmob del “Jo sóc com tu 2019” d’aquestes Dissantes.

Els últims dos anys, la caminada ha reunit prop de 2.000 persones, i aquest any no poden ser menys! La cita s'inclou dins el programa 'Mou-te amb cor', que aglutina totes les activitats esportives solidàries que les entitats mataronines organitzen al llarg de l’any.

Samarreta de les Dissantes 2019

Totes les persones que s’apropin a la festa, podran adquirir per 5€ la samarreta d’adult de les Dissantes 2019 i per 3€ la infantil, que enguany és de color blau turquesa. Enguany, en Santi vesteix l'uniforme de lluita a l'estil Son Gokü per remarcar que aquest any estem alçats per reivindicar la necessitat dels Centres Especials de Treball davant l'increment de l'SMI sense el suport econòmic de les Administracions Públiques, i com l'heroi de Bola de Drac, units, amb l'energia i l'alegria que ens caracteritza, per tornar a omplir l'escenari de les Dissantes de valors, lluita i un clam per a la inclusió. Hi haurà un estand amb totes les talles per tots aquells que vulguin fer la caminada amb ella i anar escalfant motors per a les Dissantes.

Ciutat 2017/2019, moute-caminada arbos

Informació pràctica

La caminada és de 9 km i es fa pel passeig marítim de Mataró. La sortida serà a les 9.30 h al passeig del Callao.
El preu per participar-hi és de 5€ per als adults i 3€ per als infants, i inclou bossa, entrepà, aigua, fruita i un sorteig. Les inscripcions poden fer-se de manera presencial a diferents punts de la ciutat:
- Aquest dissabte 25 de maig a la tarda a les places Santa Anna i Illa Cristina de Mataró.
- De dilluns a divendres, de 8 a 14 h i de 15 a 19 h, a la plaça dels Bous, 3-5.
- Les tardes fins al 31 de maig, a l'escola Cor de Maria.
- L'1 de juny, a la Riera 46.
- El mateix diumenge 2 de juny en el punt de sortida de la Caminada.