El Gremi de Perruqueria i Estètica recapta 3.000 euros per Maresme Oncològic

Els diners s'han pogut recollir gràcies a la quiniela que una seixantena de perruqueries han tingut als establiments durant el mes d'octubre

  • Anna Galdon
  • Dilluns, 17 Desembre 2018 18:53

Gremi Perruqueria Estetica Maresme Oncologic

Gràcies a una llumineta o, el que és el mateix, una quiniela realitzada als més de seixanta establiments participants, el Gremi de Perruqueria i Estètica Mataró i Maresme ha recaptat 3.000 euros per donar-los a Maresme Oncològic. Una proposta solidària que ha estat possible gràcies als més de seixanta comerços associats que van jugar a aquesta quiniela durant tot el mes d'octubre.

L'entrega ha tingut lloc aquest dilluns 17 de desembre a l'associació contra el càncer de mama. A l'acte hi ha participat la junta de l'entitat capitanejada per la tresorera, Praxedes Ramos, i les vocals Lola Becerra, Ros Lopez, Rosa Jiménez, Rosa Maria Sánchez, Maria Miserra i David Garcia. Per part de Maresme Oncològic han assistit Pepita Manera i Margarita Blanch, qui han agraït al Gremi aquesta contribució, que servirà, han assegurat, "per costejar part dels professionals que imparteixen els tallers, així com algunes de les activitats com ara el reiki, l'arteràpia, la reflexologia, les manualitats o el drenatge limfàtic". 

El recapte ha estat possible gràcies als comerços associats que van jugar a aquesta quiniela durant tot el mes d'octubre.

El Gremi de Perruquers d'Homes reclama que es reguli l'intrusisme al sector

També el dilluns ha tingut lloc l'assemblea anual de l'Associació Artesana de Perruqueria d'Home Mataró i Comarca. Una trobada que ha servit per reclamar més professionalització i demanar que es reguli l'intrusisme al sector.

En aquest sentit, els més de cinquanta professionals reunits demanen una major professionalització del sector i que no es pugui exercir sense cap titulació. "Cal que quan un client entri en una perruqueria pugui tenir la tranquil·litat que serà atès per un professional acreditat i que es compleixen totes les garanties legals i de qualitat", explica Emilio Fragoso, president del Gremi de Perruquers d'Homes. Fragoso ha volgut destacar la feina que fan les perruqueries "que treballen dia a dia per una professió que hauria d'estar molt més reconeguda i regulada".

L'assemblea anual ha servit també per analitzar la situació del sector, compartir les darreres novetats en matèria jurídica i premiar els associats que enguany es jubilen.

Parlem d'una professió que hauria d'estar molt més reconeguda i regulada. - Emilio Fragoso, president del Gremi