Els CAP del CSdM reforcen les urgències i prioritzen l’atenció no presencial

Tots els casos que no es poden resoldre via telefònica es resolen de manera urgent

CAP Coronavirus

Des del Consorci Sanitari del Maresme se'ns informa que els Centres d'Atenció Primària (CAP) del CSdM han anul·lat les visites i proves programades, però que per contra es dona assistència urgent presencial en tots aquells casos que no es poden resoldre via telefònica. Una mesura d'emergència presa en el context de situació d'emergència sanitària, i que pretén garantir la salut de tothom reduint l'afluència de gent als diferents CAP que segueixen oberts.

Els equips de Mataró Centre, Cirera Molins i Argentona compten amb plans de contingència propis per garantir els recursos per l'atenció espontània i maximitzar l'atenció no presencial

Cites prèvies ineludibles

Els pacients que se segueixen atenent als centres són aquells que requereixen guariments, els controls TAO que no es poden allargar, les vacunes de nens de 0-15 mesos i els tractaments injectables que no es puguin demorar.

Atenció domiciliaria

Els professionals també atenen a domicili aquells pacients que requereixen guariments o controls TAO, així com pacients pal·liatius i pluripatològics, crònics complexos i amb malalties cròniques avançades que estiguin descompensats.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: