José Manuel López ofereix el PP com alternativa als "experiments de la nova política"

El President del PP català Alejandro Fernàndez dona suport a l'alcaldable en un acte a Mataró

La presentació de José Manuel López

El Partit Popular de Mataró va presentar dimecres el seu candidat a l'alcaldia de Mataró, José Manuel López, en un acte a un restaurant de Mataró. Donava suport a López la presència d’Alejandro Fernández, President del PP català que va assegurar que “en José Manuel coneix com ningú la seva ciutat, té un tarannà conciliador i pragmàtic i és respectat pels propis i també pels adversaris polítics,  en un escenari polític tan fragmentat cal una persona com ell que sobretot posa la seva ciutat i els seus veïns per davant de tot i amb capacitat per arribar a acords i consensos pel bé de la ciutadania”.

López també va advertir del perill de la divisió del vot i dels experiments recordant que, curiosament, en els 2 últims mandats els partits de la “nova política” només han aportat regidors no adscrits i males maneres sense donar solucions als problemes de la ciutat. Per la seva part López va dir que la seva aposta era contra la resignació i que no es conforma a dir que estem millor que fa 3 anys perquè no és veritat. La ciutat és avui més insegura, més bruta i amb menys activitat econòmica  que fa 3 anys i ha perdut definitivament el regenerador econòmic que volíem pel Centre, el Corte Inglés. 

Acte del PP

Aposta pels grans esdeveniments

Pel que fa al programa va anunciar que seria il·lusionant i trencador, perquè s’ha de trencar la dinàmica en què ha caigut la ciutat que va de cap a convertir-se en una ciutat dormitori que no ofereix oportunitats als mataronins i mataronines que cada vegada més han de buscar-se la vida fora de Mataró. Va anunciar que si l’aposta és pel turisme, s’han de tornar a fer grans esdeveniments de ciutat que atreguin turisme familiar i de qualitat i en aquest sentit va expressar que lluitarà perquè es tornin a realitzar a Mataró grans esdeveniments, com ara la Festa al Cel, que posin el nostre litoral i la ciutat a l’aparador per un turisme familiar i de qualitat.