En Comú Podem Mataró posa cara als 10 primers llocs de la llista

Alejandra Lara, Òscar Monroy i Carme Carrión acompanyen Sergi Morales i Sarai Martínez als cinc primers llocs

Llista En Comú Podem Mataró

En Comú Podem Mataró va presentar dimarts els 10 primers integrants de la seva llista electoral de cara a les municipals. Si setmanes enrere es va escollir Sergi Morales d'alcaldable i l'assemblea de Podem va elegir Sarai Martínez de candidata, al número 2, en aquesta ocasió es van presentar la resta de noms que integraran els 10 primers llocs de la candidatura d'esquerres. Alejandra Lara, Óscar Monroy i Maria del Carme Carrión completen el top-5 d'una llista que es proposa treure els millors resultats de l'esquerra transformadora a la ciutat. 

El candidat Sergi Morales va destacar respecte la llista que “per fi s’ha aconseguit a Mataró una candidatura on les esquerres alternatives de Mataró van unides per guanyar l’Ajuntament”. També va incidir en què “l’objectiu és guanyar l’alcaldia per governar per a la gent comuna, per a la gent treballadora”. 

Llista En Comú Podem Mataró

Moltes dones

Al seu torn, Sarai Martínez de Podem va posar en valor l’elevada presència de dones entre les 10 primeres posicions de la llista d'En Comú Podem Mataró i va recalcar que volen guanyar l’alcaldia “per treballar per una ciutat amable, neta i segura, amb oportunitats per a tothom, on tothom hi pugui viure i treballar dignament”. 

La llista d'En Comú Podem Mataró

1. Sergi Morales
2. Sarai Martínez
3. Alejandra Lara
4. Òscar Monroy
5. Maria del Carme Carrión 
6. Miquel Canal 
7. Marta Castillo
8. Antonio Ruiz
9. Regina Teruel 
10. Carolina Huelva