Un programa d'alt rendiment i d'acompanyament per a emprenedors

Dins l'estratègia global Reimagine Textile, el TecnoCampus posa en marxa aquest programa adreçat a persones emprenedores amb una idea clara de negoci o empreses en fase inicial en el sector textil

Reimagine Textile

Recentament el TecnoCampus ha impulsat el programa Reimagine Textile, un programa d'alt rendiment i acompanyament per a emprenedors que tinguin una idea clara de negoci o empreses en fase inicial en el sector tèxtil. Aquestes empreses poden ser de moda de vestir, d'esport, complements i llar i han de ser iniciatives obertes a la innovació tecnològica.

Dues fases per al projecte

El programa s'ha concebut en dues fases. En la primera, els equips emprenedors participaran en sessions i workshops impartits per mentors d'èxit en el sector. Aquests experts donaran les claus per convertir la idea de negoci en una proposta de valor que pugui encaixar amb el mercat. Un cop elaborada la proposta, un comitè d'avaluació seleccionarà els cinc projectes finalistes, els quals passaran a la següent fase del programa. En aquest segon pas, els emprenedors comptaran amb un acompanyament personalitzat per al llançament del projecte al mercat.

El programa tindrà lloc entre el juny i el novembre de 2018 i els participants disposaran d'un espai compartit al TecnoCampus per treballar el projecte. Les candidatures s'han de presentar abans del 18 de maig.

Una aposta pel tèxtil

Reimagine Textile és una aposta de l'Ajuntament de Mataró, el Tecnocampus, el centre Tecnològic Eurecat i Asegema, la qual es proposa reinventar aquesta indústria en el Maresme basant-se en la innovació i la tecnologia. La comarca concentra un volum important de la indústria tèxtil a Catalunya.

La incubadora

Reimagine Textile és una incubadora pensada per la innovació i la competitivitat que acull nous projectes empresarials al TecnoCampus i ofereix una moderna infraestructura plug&play amb un catàleg de serveis de valor afegit per ajudar a convertir les empreses en competitives.