... Eduard Novellas

"Suited", es podrà visitar fins al 5 de desembre

Blocs, parlem de - eduarda novellas

A les sales d’exposicions de Can Palauet es pot veure, del 5 de novembre al 5 de desembre de 2014, l’exposició Suited de l’artista mataroní Eduard Novellas.


La mostra de Novellas presenta 20 dibuixos originals. Una de les virtuts de dit artista és l’experimentació amb noves tècniques. En aquest cas utilitza el litopolièster, molt semblant al conegut offset.

A més a més s’hi poden veure fotolits, impressions làser, còpies, estampacions i proves de color, realitzades en el seu periple acadèmic entre l’estudi de Rosa Permanyer, el Cercle Artístic Sant Lluc de Barcelona i l’Art Print Residence d’Arenys de Munt d’en Jordi Rosés i la Clàudia Lloret (Edicions Murtra).

El missatge d’aquesta producció cerca una reflexió sobre el poder i els homes que el posseeixen. Personatges anònims, ben vestits, que ens mouen com a titelles i esdevenen els nostres amos.

Acostumats a una programació expositiva en aquesta sala amb forces alts i baixos de qualitat, sobta l’alè d’aire fresc d’aquesta mostra que ens porta a la reflexió tècnica i comunicativa del món de l’art.

Eduard Novellas és, sense cap mena de dubte, l’artista inquiet, experimentador, agosarat, que aporta en cadascuna de les seves representacions quelcom més, sumant passes i entenent l’art com un tot en evolució constant. 

Àlvar Sàez

Doctor, Historiador de l'Art i Gestor Cultural.